Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Світлана Лобода в компанії красунь розповіла про своє життя

Лобода опублікувала відео з живим виконанням своєї пісні. Зірка постала в компанії танцівниць. Лобода одяглася в жовтий костюм, який нагадує вбрання Уми Турман з "Вбити Білла". Вона заспівала свій хіт, який починається зі слів: "Танцы, алкоголь и огней пульс".

швидка допомога, фото: Національна поліція
швидка допомога, фото: Національна поліція

11-річну дівчинку забарикадувала в квартирі рідна мати

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Українські педагоги змогли звільнити з квартири п'ятикласницю, яку силою утримувала власна мати. У жінки стався рецидив психічного захворювання вона довгий час не випускала свою доньку за межі домівки. Незважаючи на багаторазові звернення до поліції та служби у справах дітей, дівчинці не надавали допомогу.

Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/

Українська блогерка з села Даша Євтух вкрала Влада Яму, поки Лілія не бачить

Влад Яма опублікував відеозапис разом Дариною Євтух - популярною українською блогеркою з села, яка відома своїми кумедними роликами про життя поза містом. На відеозаписі вони йдуть взявшись за руки.

Фото: "Операція об'єднаних сил"
Фото: "Операція об'єднаних сил"

Відважні військові врятували побратима, який отримав поранення під час ворожого обстрілу на Донбасі

За дорученням Секретаря РНБО України Олексія Данилова двох військовослужбовців окремої механізованої бригади імені короля Данила було нагороджено відзнаками РНБО України. Молодша сержантка Юлія Кримцева і солдат Дмитро Рубашевський отримали нагороди за порятунок побратима.

Камери автофіксації порушень ПДР, скріншот: YouTube
Камери автофіксації порушень ПДР, скріншот: YouTube

На українських дорогах встановлять ще 21 комплекс відеофіксації "Каскад"

В Україні запрацював ще 21 прилад контролю "Каскад". Відмітимо, що нові камери з'явилися у Вінницькій, Львівській та Чернігівській областей, а також у містах Полтава, Миколаїв, Харків та Хуст.