Скандальний американський репер Lil Nas X, який раз у раз змушує світ говорити про себе своїми епатажними витівками, відзначився новою фотосесією. Відповідні фото і відео він оприлюднив у своєму Instagram.

На знімках репер демонструє свій "вагітний" животик, повторюючи фотосесії жінок в очікуванні малюка. У самого виконавця "малюк" - це його новий альбом, який побачить світ 17 вересня.

"Ось такою неоднозначною фотосесією репер Lil Nas X представив свій дебютний альбом. Про творчість музиканта судити поки рано (його дітище побачить світ 17 вересня), але виглядає дуже вже реалістично. Досить незвично, правда?",- коментують його витівку в телеграм-каналі "Зоряні новини".

"Навіщо, що за маячня?«,» Прогріває інтерес до себе перед виходом альбому«, " Нна що тільки не підеш!", "Видно ж, що накладної, зараз грим творить чудеса», - дивуються читачі сторінки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Поясніть, це жінка, яка не завершила трансгендерний перехід або Хто це взагалі?", "Він че, в правду вагітний?",- "Це, блін, співак з Америки, який гей і випускає кліпи жахливі, то голий у в'язниці, то на жердині в пекло спускався, ви його творчість явно чули на радіо», - не можуть зрозуміти інші.

"Ой, да ладно. Джуніор ж з Шварцнеггером нікого не бентежив», «заміж по зальоту зібрався», - жартують деякі.

Раніше повідомляли, Наталя Могилевська зробила це з Дмитром Гордоном, Андрієм Шевченком та Кетрін Винник.

Як повідомляв Знай.иа, Моргенштерн відповів Дмитру Гордону, кому належить Крим: "на це По * * й".

Знай.иа писав, Моргенштерн і Ділара відгуляли гучне весілля: наряд поліції і голий Артур Пирожков.