На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського співака, музиканта, автора пісень і багатодітного батька Віктора Павліка з’явився новий допис – на радість понад 80 тисячам його підписників.

Цього разу новоспечений татусь показав знімок у компанії із популярною співачкою Іриною Федишин.

«З Ірочкою Федишин», - лаконічно підписав він опубліковану світлину. Фото зроблене за лаштунками концерту, за сцено. На ньому Ірина Федишин у білій тісній сукні, з красивою зачіскою та макіяжем з яскравим акцентом на губи.

Поруч із нею – сам Віктор Павлік у шкірянці із ланцюжками та чорній футболці. Обидві зірки української поп-сцени приязно посміхаються на камеру.

Скрін, Instagram Павлік
Скрін, Instagram Павлік

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

При цьому Федишин помітно нахилилася, щоб не бути занадто вище порівняно із Павліком – той і так ледь не на голову нижче співачки.

У коментарях не забарилися жарти з приводу різниці в зрості двох виконавців.

«І я хочу таке фото», «Як Штепсель і Тарапунька», - зазначають коментатори під знімком.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою: "З роками тільки..."

Нагадаємо, що Катерина Репяхова залишила Віктора Павлика і маленького сина заради своїх забаганок: "Не можу вже"

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік з Катею Репяховою вирушили на концерт без сина: "А де Мишко?"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова зробила відверте зізнання після інтерв'ю Віктора Павлика: "Мій чоловік був не справжнім"