Відома українська гумористка, акорка, модель, резидентка "Жіночого кварталу" і зірка шоу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару продовжує спілкуватися зі своїми шанувальниками в соціальних мережах, де розповідає про яскраві події з життя. У мережі Instagram за життям Ірини Сопонару стежить більше 383 тисяч людей.

Цього разу Ірина Сопонару показала кадр зі сценки в "Вечірньому Кварталі" разом з Євгеном Кошовим.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Сопонару в мережі Instagram.

Публікація Ірина Сопонару, скріншот: Instagram
Публікація Ірина Сопонару, скріншот: Instagram

"А цим фото, я закликаю вас не спати, а дивитися новий випуск, нового сезону "Вечірній Квартал"! І так, я там теж буду. Не пропустіть, сьогодні о 20:15 на 1+1! Ура!", - повідомляє Ірина Сопонару.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На опублікованому кадрі можна побачити сцену "Вечірнього кварталу" де Євген Кошовий, відіграючи нового персонажа, приліг на ліжко і нібито звертається до героїні Ірини Сопонару. Тут артистка стала в позу - руки в боки. На ній можна помітити спортивні шортики і злегка розстебнутий топік.

Раніше повідомляли, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" назвала перевірений "рецепт" краси: підійде кожній.

Як повідомляв Знай.uа, подруга Ткача Ірина Сопонару розповіла про мамин талісман, береже від усіх бід: "В саме сердечко".

Знай.uа писав, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару залишилася лише в одній сукні, завмерши в спокусливій позі: "Готова...".