Відома мільйонам українок телеведуча, захисниця жіночих прав і борець за соціальну справедливість Маша Єфросиніна вирішила розбавити свої інтерв'ю "гарячими" питаннями. Цього разу в гості до Маші прийшла "Суперблондинка" Оля Полякова.

Тут зірки екранів вільно поміркували на різні теми - секс, гроші, стосунки, смачна їжа, вчинки заради чоловіків та навіть про те, за що їм буває соромно.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Маші Єфросиніної під назвою "Долгий брак. Взрослые девочки. Выпуск 1".

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: YouTube
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: YouTube

В один прекрасний момент Маша Єфросиніна вирішила почати тему під назвою "Відкритий шлюб". Тут "дівчатка" почали розганяти про те, що їм "болить".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

- Зараз нам світ демонструє, що все вже не так... (Маша)

- Їй 62 у неї новий бойфренд, все в порядку (Оля)

- Що таке 62 раніше, в мої там 15 років, в 40 бабуся. У 42, ось наша сусідка, їй було 42. Я пам'ятаю, вона виходить до ліфта в хусточці - сорок два, ось як мені зараз. Розумієш? Вона вийшла в хусточці. Я їй гвоорію: - тьотя Свєта, а чого ви в хусточці? Вона каже: - Так онука у мене народилася, я бабуся тепер. Ху*к хустинку тепер зав'язала і бабуся (Маша)

- Маша (Оля каже дочці Маші-ред.), дивись мені, зробиш мене бабусею! (Оля)

Оля Полякова, скріншот: YouTube
Оля Полякова, скріншот: YouTube

- Мамка хустинку не одягне. Мамка сквірт тільки освоїла! (додала Маша Єфросиніна)

Раніше повідомляли, Оля Полякова влаштує гаряче і незручно з Машею Єфросиніною: підгледіли у Ксенії Собчак.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова видала свої "інтимні запити" до чоловіка, Маша Єфросиніна щиро здивувалася: "Хотілося по 8 разів".

Знай.uа писав, синок Маші Єфросиніної зворушив маму майже до сліз: маленький джентльмен з квітами.