Відома українська телеведуча та партнерка по ранковому шоу Анатолія Анатоліча Лілія Ребрик не перестає дивувати своїх підписників.

На цей раз зірка поділилась лайфхаком, як встигнути зробити найважливіші справи до обіду та приємно здивувати свого чоловіка з дітьми.

"З Діксі погуляла, каву з чоловіком випила, холодного осіннього повітря ковтнула і одразу прокинулася, дітей пробудила, сніданок приготувала (на столі у нас улюблена ранкова страва #дикоїсімейки - сирники), всіх поцілувала, обійняла, сама причепурилася! І це тільки 11 година ранку 🙈!!!, - написала телеведуча.

Допис Лілії Ребрик, Instagram

На цьому актриса не зупинилась, повідомивши шанувальникам, що попереду в неї шлях до Хмельницького, де Ребрик гратиме у виставі "Ревізор".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Чим ви сьогодні снідали? Які плани на неділю - готуватися до робочого тижня чи провалятися під теплою ковдрою?", - спитала ведуча у своїх підписників.

Коментарі під публікацією Лілії Ребрик в Instagram

Користувачі привітно відгукнулись на публікацію Лілії Ребрик, розповіли про свої досягнення та зробили їй декілька компліментів.

Коментарі під публікацією Лілії Ребрик в Instagram

"Налисники з сиром та повітряним шоколадним рисом. Ранком ми до церкви ходили з донею. Зараз будемо їхати обирати подарунок, який принесе зубна фея, бо сьогодні вранці випав зуб", - розповіла Оксана Свалявина.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик приміряла образ української Мерилін Монро: "Красива і незламна".

Як повідомляв портал "Знай.ua, Лілія Ребрик "ліпить" зі своєї доньки Барбі: "Дика сімейка".

Також "Знай.ua" писав, що Лілія Ребрик виставила шикарні груди і посміялася над забобонами: "Притиснула п'ятницю 13-е".