Неймар показав себе в тому ж аксесуарі, який помітили на Артемі Довбику. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Гравець збірної Бразилії, а також нападник і атакуючий півзахисник футбольного клубу ПСЖ є одним з найбільш популярних і топових футболістів у світі. Його офіційна сторінка в Instagram має величезну армію шанувальників, яких можна порівняти з населенням величезної країни - сто п'ятдесят мільйонів. На ній він ділиться з ними фрагментами свого професійного та особистого життя.

5 вересня він опублікував фотографію, на якій постав у спеціальному девайсі, що нагадує ліфчик. Бразильський футболіст зняв футболку і позував в шматку тканини, яка розташована на грудях.

Українці пам'ятають історію з цим девайсом на Євро-2020, коли Україна грала зі Швецією. Тоді український футболіст Артем Довбик, що вийшов на заміну, забив переможний гол на сто двадцять першій хвилині.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На радощах він скинув свою футболку і показав цей самий "ліфчик", за що і отримав жовту картку - на Євро заборонено було знімати футболку.

Артем Довбик, фото з instagram
Артем Довбик, фото з instagram

Насправді так званий ліфічк це девайс, який фіксує скільки Пробіг футболіст і де він знаходиться в той чи інший момент. Це дозволяє краще аналізувати дії гравця на полі.

Нагадаємо, Зеленський привітав каратиста Станіслава Горуну, який завоював бронзу на Олімпіаді в Токіо: "Пишатися". Станіслав Горуна завоював бронзову медаль на Олімпійських іграх

Також, портрет на всю спину і сльози захлинаючись: як фанати відреагували на відхід Ліонеля Мессі з "Барселони"

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Ла Ліги заспокоїв фанатів "Барселони" через Мессі: до Зінченка в МС не перейде