Альбіна Джанабаєва показала, як проводить вільний час восени. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Альбіна Джанабаєва-це відома російська знаменитість: телеведуча і співачка, яка найбільше прославилася через участь в жіночому поп-колективі "ВІА Гра" з 2004 по 2013 роки. Дружина російського співака Валерія Меладзе з недавніх пір стала активно вести свою Instagram-сторінку, яка володіє великою армією шанувальника - 508 тисяч фоловерів. Їм вона показує переважно спільне життя з Валерієм Меладзе.

5 вересня вона опублікувала фотографії, на якій показала себе в компанії чоловіка. Обидва стоять на тлі осіннього пейзажу і жовтого листя. А сам Валерій Меладзе одягнув білу хутряну шапку, а Джанабаєва - "хуліганський" картуз.

Осінь настала, висохли квіти. І дивляться понуро.... Обох…. Я та ти
, - підписала свою фотогрфію

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шанувальники засипали фотографію різноманітними коментарями, відзначивши оригінальний образ співачки і її чоловіка.

Де ви йому таку шапку відкопали?🤣 "; "Суворий стиль"; " Грузинський вірш про осінь: осінь настала, падають листи. Мені ніхто не потрібен, крім ти
, - повідомляють вони.

Нагадавши, Наталію Могилевську жорстко розкритикували за ніжності з Валерієм Меладзе: "іспанський сором"

Як повідомляв Знай.иа, Альбіна Джанабаєва спробувала "відмити" Валерія Меладзе після скандалу з Олею Поляковою: "не шукайте вад"

Також портал Знай.иа писав, що Анастасія Приходько зустрілася з Валерієм Меладзе після скандалу з Ані Лорак: "через 15 років"