Українська шаблістка Ольга Харлан станцювала на проекті «Танцях з зірками». Пару їй склав відомий танцівник і хореограф, колишній відомої співачки Ірини Білик Дмитро Дікусар. Перший танець пари оприлюднили у коротенькому відео на офіційній сторінці проекту в Instagram.

За результатами виступу судді поставили парі 15 балів.

«Сильна та ніжна одночасно, спортсменка Ольга Харлан готова підкорити головний паркет країни! Оля знімає шолом, але не відкладає шаблі. Її участь у «Танцях з зірками» стане гарним трампліном перед наступною Олімпіадою. Зустрічайте! Ольга Харлан @olgakharlan та фіналіст кубку Європи, призер Кубка світу з латиноамериканських танців Дмитро Дікусар», - анонсували їх вихід у проекті.

У коментарях фанати шоу захоплюються парою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Дікусар - бомба-ракета-пітарда. Лише через нього дивитись шоу варто», «Там, де Діма, погано бути не може. Чекаємо шедевра на паркеті», «У цій парі "зірка" Димка!», «Діма не дасть Олі впасти в бруд обличчям. Впевнена, що буде вогонь!», «Діма танцював бездоганно, а Оля підтягнеться», - пишуть вони.

Декому здалося, що Ольга хореографу – не пара.

«Блін, ну чому Дикусару знову підсунули... Ще й такий костюм... С рапірою вона вправніша, нажаль картинка не дуже», - обурюються фанати.

Нагадаємо, раніше Melovin після поцілунку з хлопцем на Atlas Weekend роздягнувся до гола під водою: "Занадто добре, щоб бути правдою".

Як повідомляв портал "Знай.ua, Melovin підкорить "Танці з зірками" після камінг-ауту: "Батя вривається на паркет".

Також "Знай.ua" писав, що улюбленець Данилка Melovin спародіював легендарного Сальвадора Далі: "Кумир дитинства".