Mеlovin-український співак, який від початку своєї кар'єри приваблює публіку не тільки своїм талантом, а й яскравою зовнішністю і епатажними витівками. Артист не поділяє сценічний образ і себе справжнього. Тому шанувальники вірять в його щирість.

По істині справжня кар'єра Костянтина (так насправді звуть виконавця), почалася в 2015 році, коли Melovin бере участь в 6 сезоні музичного проекту «Х-фактор». До речі, це була далеко не перша його спроба пройти в шоу - він брав участь вже вчетверте.

Протягом усього проекту Melovin жодного разу не був номінований на виліт з шоу. Його група підтримки була найчисельнішою за всі шість сезонів проекту. В результаті, в 2015-му році він став переможцем «Х-Фактора».

Після цього популярність неординарного виконавця тільки зросла. Незабаром, він спробував свої сили на конкурсі «Євробачення-2018» в Лісабоні. Меловін зайняв 17-е місце. Але це не зупинило артиста. Він продовжує писати музику і пісні, а в той же час - епатувати публіку і своїх фанів.

Сьогодні, на своїй сторінці в Instagram, він поділився зухвалим відео - артист, з голим татуйованим торсом, позує у воді. Виявляється, він відпочиває в одному з популярних парків-готелів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Там, де занадто добре, щоб бути правдою!
- підписав виконавець своє відео.

Фолловери відразу ж засипали улюбленця компліментами:

"Аааааа, я тебе обожнюю мій Ти солодкий!Як же я нудьгувала!Ну який же ти милий!Обожнюю тебе Мел, Мій божевільний натхненник!", "Мммм... як кайфово тобі! Відпочинь там і за мене теж)".

Нагадаємо, Поцілунок Melovin з хлопцем, зухвала Тіна Кароль з пітоном, а також голий Володимир Дантес: чим запам'ятався Atlas Weekend в перші кілька днів

Також, Знай.uа писав Melovin зізнався в почуттях до дівчини, яку цілував на Atlas Weekend: "Люблю тебе, дитинко"

Як раніше повідомляв Знай.uа Філіп Кіркоров підтримав Melovin після поцілунку з хлопцем на Atlas Weekend: "неважливо хто ти в ліжку"