Канал "Україна" продовжує розкривати імена героїв другого сезону грандіозного шоу-детектива "Маска". Серед фантастичних персонажів проекту з'явиться суперечлива і загадкова Винова Краля. Їй творці присвоїли звання "найсексуальнішої маски проекту".

"Вона одна з небагатьох, хто має яскраво виражену жіночу фігуру - розповідає художниця по костюмах гіпершоу "Маска" Леся Патока. - Винова Краля одягнена в латексний комбінезон. У неї неймовірна взуття, зроблена під замовлення. А ще є корсет з перебільшеними боками, створений спеціально під костюм. На його створення пішов місяць! І по готовності ми його прикрашали різними каменями та іншими елементами. На шиї у нашої маски є дуже блискуче руно, яке ми робили власноруч з матеріалів, привезених з Азії".

Винова Краля, фото: прес-служба Україна
Винова Краля, фото: прес-служба Україна

Плечі героїні покриває шикарна шуба, на пошиття якої пішло 20 метрів оксамиту і більше 10 метрів штучного хутра, що імітує соболиний. Такий елемент додає масці величності і важливості, адже при ходьбі за героїнею тягнеться красивий 2-метровий шлейф.

Працюючи над обличчям Винової Крали, художники постаралися не на жарт. Для цього Леся Патока звернулася до дизайнерів, які працюють з 3D-технологіями. А результат здивував усіх!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Обличчя маски створювалося на 3D-принтері, але так як костюм розробляли раніше, ніж стало відомо, хто сховається всередині, знімали скан мого обличчя і під нього створювали внутрішню частину голови. Зовнішня ж частина - обличчя - повністю придумане нами, - ділиться Леся Патока. - Маску ми отримали безлику - в базовому білому кольорі, а вже потім малювали риси обличчя своїми руками: губи, вилиці – все це робили мої феї і потім все покривали лаком. Тобто це абсолютно унікальна маска, зроблена в єдиному екземплярі".

Ще однією особливістю маски стали руки-довгі і витончені пальці героїні відразу звертають на себе увагу. Але для майстрів робота над цією частиною маски стала справжнім викликом:

"Руки нашої героїні ми переробляли 5 разів! А все тому що пальці Винової Крали подовжені рівно в два рази. Ми придумали спеціальну технологію, за допомогою якої зірка всередині костюма зможе легко ними ворушити і демонструвати різні жести. Це викликає ВАУ-ефект. В цьому ми вже переконалися!" - поділилася Леся Патока.

Як повідомлялося раніше, канал "Україна" працює над другим сезоном мегапопулярного шоу "Маска" за міжнародним форматом The Masked Singer. Чекайте другий сезон найзірковішого і загадкового на українському телебаченні шоу "Маска" на каналі "Україна".

Нагадаємо, розсекречені зіркові детективи другого сезону шоу" Маска", про Андрія Данилка - ні слова

Також, Володимир Остапчук відрив секрети другого сезону "Маски": шоу буде ще більш несподіваним.

Раніше повідомлялося, що шоу "Маска" розсекретило вигляд однієї зі своїх героїнь в несподіваному вбранні: "Стане першою підказкою"