Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує моменти особистого життя і дає уроки етикету.

Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким люксовим автомобілем марки Land Rover, а тепер зняла відео про те, що обов'язково повинно знаходитися в кожній машині.

Так, артистка приміряла білосніжну блузу і блакитні джинси, розпустивши довге світле волосся і доповнивши образ нюдовим макіяжем. Зірка порівняла брудний автомобіль з нечищеним взуттям, радячи мити його 1-2 рази на тиждень. Також Ольга рекомендує не возити з собою зайве сміття або інтимні речі, зберігати в бардачку лише найкорисніше, а в дверях - воду і серветки.

Фреймут показала, що у неї в багажнику - ведуча возить з собою парасольку, аптечку, вогнегасник, а речі збирає заздалегідь, щоб не забивати багажник зайвим одягом.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Бардачок - не смітничок.

Автомобіль - частина нашої ідентичності.

Якщо сісти в машину, з якої комахи вилітають, а піца прилипла до сидіння, одразу розумієш, хто власник.

Етикет вчить надавати значення деталям."