Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона чоловік.

Ще недавно Олексій разом з Позитивом, Настею Каменських і Надею Дорофєєвої втілив образ всесвітньо відомої шведської поп-групи ABBA. А зараз він опинився на сцені між Стасом Бокланом і Євгеном Кошовим, який разом з Потапом є ведучим шоу "Ліга Сміху".

Потап, instagram.com/realpotap/
Потап, instagram.com/realpotap/

"@boklanstas & @evgenii.koshevoi @ligasmeha оточений гумором!", - пише Потап у публікації.

Видно, що сказано було щось дуже веселе, адже Стас і Євген не змогли стримати сміху. А ось Олексій стримує посмішку, злегка нахиливши голову.

Ліга Сміху - Фото прес-служби 1+1
Ліга Сміху - Фото прес-служби 1+1

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Що ж тобі таке говорять?)))) обличчя топіч))))", " таке враження ,що жартують над Потапом)))", "🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥великі люди, посміхатися завжди...", - пишуть користувачі в коментарях.

Є і боти, які відправляють забавні написи, включаючи: "Привіт🔥 виклала нові інтимні фото, оцініть)❤🍓".

Нагадаємо, син Ірини Горової виявився схожий не на Потапа: українці відразу здогадалися

Як повідомляв "Знай.ua", Потап зібрав легендарний бенд з Дорофєєвою, Позитивом і Каменських: "ABBA повертається"

Знай.ua писав, Настя Каменських зробила це просто після купання, навіть не згадавши про Потапа: "Вафелька"