Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 5 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно виконавиця дражнила українців різними знімками в купальнику з вирізом, який демонструє пружність її грудей. При цьому в роті Дорофєєвої знаходився чупа-чупс.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva

А зараз надія зізналася, що ще в неділю, 5 вересня 2021 року, закінчила зйомку дуже крутого відео до нового пісні.

"Вчора я ЗНЯЛА нову роботу на дуууже крутий трек!! Ми переносили кліп чотири рази!! 4!! і ось нарешті сталося #великемаленькесвято! Відзначаємо, як завжди, з ігристим #martiniasti🥂", - заявила Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

"Чекаємо з великим нетерпінням❤️🙌", "Це буде🔥", "Урааа!!! Фіііііііт! Господи як же ми його чекаємо! DOROFEEVA💔", "Дуже сильно чекаємо !!🔥", "Ееее! Режим ждуна включений! Чекаємо новий хіт❤️😛", "Яка новина😍", "Тепер залишилося чекати прем'єру, без терпіння чекаємо!!🔥😍🙈", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва задерла ніжку у відвертому купальнику і навіть не прикрилася: "Обожнювати"

Як повідомляв "Знай.ua", Потап зібрав легендарний бенд з Дорофєєвою, Позитивом і Каменських: "ABBA повертається"

Знай.ua писав, Володимир Дантес "завонявся" на "Розсміши коміка": навіть Кошовому і Ткачу ніяково