Анна Богдан показала красу карпат. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анна Богдан (Сторожук) стала відомою широкому колу глядачів після того, як їй вдалося перемогти в останньому одинадцятому сезоні Холостяк, підкоривши серце бізнесмена Михайла Заливако.

Дана ситуація зробила її популярною блогеркою, зокрема на її офіційній Instagram-сторінці у неї дев'яносто дві тисячі фоловерів, які стежать за кожним постом жінки.

Сама Анна Богдан працює в туристичній сфері і явно не випадково-дівчина любить подорожі. Парочка побувала цього літа в Туреччині та Греції, а у вересні вирушили на територію Західної України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анна Богдан зізналася, що місто Львів особливе для них, так як вісім місяців тому саме тут у неї пройшло перше побачення з Харківським бізнесменом.

тепер для нас це особливе місце, де пульс б'ється швидше💓, а почуття оживають, ніби це те саме перше побачення
, - повідомила вона.

А 6 вересня дівчина в сторіз показала красу Карпат. За допомогою дрона вона змогла показати околиці недалеко від Львова.

Наостанок ділюся ще красою Карпат з вами
, - повідомила вона.

Нагадаємо, "непитуща" Анна Богдан засвітилася з келихом: "Трішки відволіктися". Обраниця Михайла Заливако Анна Богдан забула про роботу з бокалом у руках

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Богдан пішла війною на Юлю "Зайку" після фальшивого весілля: "Казала, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "Зайку" після її "весілля"

Також "Знай.ua" писав, Анна Богдан проміняла Михайла Заливако на двох інших чоловіків: "Дуже важливі для мене". Анна Богдан заінтригувала планами