Відома українська модель, телеведуча і блогер Алла Костромічова вже давно обзавелася великою армією шанувальників в мережі Instagram. Тут за її життям стежить більше мільйона людей, проте її знімки "лайкають" приблизно від 20 до 80 тисяч фанатів.

Ми вже писали свого часу, що Алла своїм "холодним" поглядом лякає фотографів, але зараз не до цього - 35-річна красуня спробувала новий образ.

Про це стало відомо завдяки публікації Алли Костромічової в мережі Instagram.

Публікація Алли Костромічової, скріншот: Instagram
Публікація Алли Костромічової, скріншот: Instagram

"Зараз про зміни клімату говорять багато і активно. Але в повсякденних турботах це звучить якось віддалено. Важко уявити, що майбутнє планети може бути пов'язано з тим, які продукти я виберу в магазині і візьму я каву в свою чашку або розглядатиму яскравий брендований стаканчик.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Насправді, всі великі рішення починаються з дрібних кроків. Тому я вирішила взяти участь в Instagram-марафоні еко-звичок. Хочу поринути в екологічний стиль життя і дізнатися, як це працює і чи так це складно? Марафон триватиме 14 днів і стартує вже завтра.

На кожен день заплановано прості завдання. Вже завтра з ранку детально розповім про першу еко-звичку. І ми спробуємо протягом дня разом її дотримуватися. Домовилися?", - пише Алла Костромічова.

Після заяв Алли про її нові еко-експерименти можна помітити, що дівчина продовжує радувати фанатів новими знімками. Цього разу зірка шоу "Топ-модель по-українськи "постала майже в образі ельфійки посеред зелених насаджень, косички і срібні прикраси тільки доповнюють даний образ "магією".

Раніше повідомляли, кращі образи на Ukrainian Fashion Week: від суворої Віри Брежнєвої до сонячної Наталії Могилевської.

Як повідомляв Знай.uа, відбирає хліб Костромічової? Переможниця СТМПУ Таня Брик знову займеться дітьми в таборі Алли.

Знай.uа писав, модель Алла Костромічова розсунула стрункі ніжки не гірше за Різандінову: "Це просто вау".