Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", екстелеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість приголомшила шанувальників несподіваною новиною - виявляється, Тіна не буде ведучою нового сезону шоу "Танці з зірками", співачку замінила Іванна Онуфрійчук.

Шанувальники артистки важко переживають зміни в проекті, а тому на одному з фан-акаунтів Кароль з'явилося зворушливе відео, де показали кращі образи виконавиці за всі сезони. Варто відзначити, що Тіна Кароль і Юрій Горбунов вважалися незмінним дуетом "Танців з зірками" - разом пара вела шоу з 2006 року.

У ролику зірка з'являлася в яскравих міні-сукнях, вбранні казкової Мальвіни, розкішних вечірніх сукнях з глибокими декольте.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Дякую за роки разом @tina_karol & @gorbunovyuriy 🥰❤️"

Фолловери не пройшли повз:"Ось так і йдуть епохи... спочатку Голос, тепер ТЗЗ😢 😢 😢", " плачу, Тіна без тебе на танцях дуже нудно🥺 🥺 🥺", " Тіна-це епоха❤️", " окраса українського шоу-бізнесу....👏 ❤ ️ 😄 😍 ", "Тіна, це прикраса всіх музичних передач.Без неї нудно дивитися.".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату