Дружина відомого українського хореографа та судді "Танців з зірками" Влада Ями Лілія показала, як причепурилася для свого зіркового чоловіка.
Лілія Яма останнім часом досить активно розвиває свій блог в Instagram, тому тут вона досить часто ділиться новими світлинами чи цікавими моментами з життя. Цього разу у своєму Instagram у розділі stories дружина Влада Ями показала, яким образом буде підкорювати свого чоловіка.

Влад Яма з сім'єю, instagram.com/vladyama_official
Влад Яма з сім'єю, instagram.com/vladyama_official

Лілія Яма зібралася з чоловіком на побачення, тому зробила собі романтичні кучері та вечірній макіяж з акцентом на очах. Щоб ще більше здивувати свого коханого красуня одягла легеньку білу сукню.

Скріншот stories Лілії Ями
Скріншот stories Лілії Ями

"Образ готовий. Побігла підкорювати чоловіка, в черговий раз", - зазначила Лілія Яма піж відео.

Варто зазначити, що Влад Яма довгий час приховував своє особисте життя, і тільки в 2017 році зізнався, що таємно одружився, і у них з Лілією є син Леон. За його словами, вони познайомилися ще в серпні 2007 року, а пропозицію коханій він зробив лише через сім років стосунків, одружилися ж вони у 2015 році.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще