Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав, як провів відпустку без дружини разом зі своїм братом.
Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де тішить шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя. Цього разу Галкін вирішив показати кадри зі свого відпочинку.
Відомий російський гуморист разом зі своїм братом відправився в Хорватію, там вони провели п'ять днів. Варто відзначити, що в цю подорож Галкін відправився без Алли Борисівни.

Скріншот зі сторінки Максима Галкіна
Скріншот зі сторінки Максима Галкіна

"Подорож. Сонячні п'ять днів у прекрасній Хорватії разом з моїм братом Дімою і нашими друзями. Це було чудово! Поставив під відео "Арго" у виконанні чудесного ансамблю "Суліко", — зазначив Максим Галкін під опублікованим відео.

Скріншот зі сторінки Максима Галкіна
Скріншот зі сторінки Максима Галкіна

Користувачам мережі припали до душі яскраві кадри Галкіна з відпочинку в Хорватії, тому вони почали залишати свої коментарі.

" Аааа, яка пацанська відпустка!!!👍 ✌І "арго" - незрівнянний!🔥 ", "Такі красоти! Приголомшливі види👍 👍 👍", " Під красиву пісню красивий сюжет😍", " Хорватія чудова 😍 а з такої висоти, просто заворожує💥", " як красиво! Молодці", " приїжджайте на наш Алтай, у нас такі місця👍 👍 👌"," незрівнянна краса!",- такі коментарі залишили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Максим Галкін лише в плавках прив'язав себе за мотузочку:"гідний чоловік Алли Пугачової". Максим Галкін показав, як відпочиває на морі в Сочі