Популярна українська модель Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей зізналася, що з приходом осені знову візьметься активно відвідувати спортивну залу.
Міла Кузнєцова має величезну аудиторію шанувальників, тому вона активно тішить їх новими світлинами, подробицями з життя чи коротенькими відео у своєму Instagram, де за нею стежить понад 740 тисяч осіб.
Цього разу Міла Кузнецова опублікувала кілька фото у спортивному костюмі та зізналася, що після літа знову візьметься за заняття спортом. Тому уже зараз вона починає ходити до спортивної зали аби тримати себе у формі.

Міла Кузнєцова, фото з instagram
Міла Кузнєцова, фото з instagram

"На вулиці вже осінь і я повертаюся до тренувань", - так Міла Кузнєцова підписала опубліковані фото.

Міла Кузнєцова зізналася, що у неї була довга перерва у заняттях спортом. Тому зараз, коли всі з новими силами після літа та відпочинку увійшли у робочий процес вона вирішила ще й відновити заняття спортом, адже це дуже корисно для здоров'я. До того ж це допоможе тримати її фігуру у формі.

Як повідомляв Знай.uа, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей поманила українців в купальнику: "дивився по сторонах".

Знай.uа писав, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей станцювала тверк на камеру: "рухай, рухай з * будинок".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще