Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Цього разу Оля показала, як готується до ефіру програми "Ранок з Україною", випуск якого глядачі зможуть побачити на каналі "Україна" 8 вересня.

У своїх Insta Stories артистка провела шанувальників в дизайнерську студію, фахівці якої допоможуть їй зібратися на такий важливий захід. Як повідомила Оля на відео, їй вдалося втиснутися в сукню розміру xs, також, в ефірі співачка обіцяє шанувальникам справжній "секас", так що з нетерпінням чекає всіх на каналі "Україна".

"Хто мучиться ввечері з артистами? - Правильно, дизайнери", - написала Оля.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Як написали на офіційній сторінці програми "Ранок з Україною", в ефірі зірка приєднається до ранкового челенджу від Григорія Германа і спробує разом з ним проготувати сніданок за 5 хвилин.

Також, в процесі ведучі програми розпитають Олю, чим частіше снідає вона сама, що складає в ланчбокс своєму синові-першокласнику і чи є продукти, які вона не наважилася б спробувати і за всі гроші світу.

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська показала, як виглядала в студентські роки: "Гроші в нижній білизні"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська дістала "умілий" язичок заради Віталія Козловського: "Як вібратор"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська примчала до сина-першокласника посеред уроків: "Тільки не ржіть"