Відома українська співачка Яна Шемаєва, яка більш відома під псевдонімом Jerry Heil поділилася атмосферним роликом під свою композицію.

Новий пост дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно вона ділиться там своїм новим музичним матеріалом, яскравими кадрами, і так далі.

Щодня за нею стежить там понад 186 тисяч користувачів, які чекають нового контенту від артистки.

Цього разу вона зняла на тлі заходу красивий, атмосферний ролик. Для цього Яна залізла на дах одного з будинків у Києві, з якого відкривається неймовірний вид на місто.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому, варто відзначити, що дівчина в короткому топі, а також прикривається білосніжною ковдрою, яку взяла з собою на дах.

У ролику грає одна з крайніх композицій Jerry Heil, яка має успіх у багатьох чартах. Але, при цьому, у відео не оригінальна версія, а уповільнена, щоб надати особливого шарму.

"#ТУКТУКТУК - 500К + ПЕРЕГЛЯДІВ!!! СПАСИБІ ВААААМ!!!😍🔥🐼 # пандатім #jerryheil_music"- підписала новий пост дівчина.

У коментарях користувачі почали писати про те, що ж вони думають про цей ролик від артистки.

"Випускай слоуэд версію!";

"Сексуальна дівчина";

"Красивий 😍";

"😍😍😍😍кохана😍";

"Від такої краси серце аж тук пропустило💔";

"Ну, тютя🔥 🔥 🔥";

"Молодець, Крихітка".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, у Jerry Heil несподівано з'явилася дитина: "ви навіть не уявляєте". Співачка Jerry Heil показала несподіване відео

Як повідомляв портал Знай.ua, Jerry Heil показала нижню білизну з українським орнаментом: "вишиванка в зоні бікіні, не гоже". Jerry Heil показала цікаве фото