Стало відомо про те, що зовсім скоро відбудеться прем'єра серіалу, де одну з головних ролей виконав собака за спеціальною кличкою Морда. Коли глядачі зможуть на це вже подивитися.

4 жовтня о 17:00 на каналі "Україна" відбудеться прем'єра 40-серійного детективного серіалу "Топтун". Одну з головних ролей в картині зіграла собака з серіальною кличкою Морда.

"Топтун", фото: телеканал "Україна"
"Топтун", фото: телеканал "Україна"

У центрі сюжету детектив Василь Топтенко, а також його дружина. У них досить непрості відносини, і доповненням до цього стає робота в одному відділі. Разом вони розбираються в кримінальних справах, але в один момент жінку підвищують, і вона стає начальником свого чоловіка.

"Топтун", фото: телеканал "Україна"
"Топтун", фото: телеканал "Україна"

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"По-перше, для мене ця історія все одно про любов – - сказала акторка Олександра Польгуй, яка зіграла роль Марини Топтенко. - По-друге, вона про двох незалежних особистостей, які з чимось миряться чи ні. У кожного персонажа свій характер, але навіть якщо хтось із них зробив помилку у відносинах, вони все одно люблять один одного".

"Топтун", фото: телеканал "Україна"
"Топтун", фото: телеканал "Україна"

Героїв серіалу очікують небезпечні пригоди, які не залишать жодного глядача, який буде дивитися його на телеканалі "Україна".

Актор Михайло Кукуюк каже, що чудово розуміє ставлення українців до оперативників, але, вони зробили своїх героїв саме такими, якими хочуть бачити їх у житті.

З'явиться в серіалі ще один досить несподіваний персонаж-пес з кличкою Морда. Він породи "чорний тер'єр", і є думка, що її вивели спеціально для охорони, однак, Морда не виглядає грізною і злий.

"Топтун", фото: телеканал "Україна"
"Топтун", фото: телеканал "Україна"

Вона закохала в себе всю знімальну групу, і постійно виконувала команди. Коли знімали сцени в басейні, вона робила все, що скажуть, а коли все закінчилося, то дуже засмутилася.

Що ж стосується особистого життя колишнього подружжя в серіалі "Топтун", то ніхто з акторів не зізнався, як вона складеться, і причина навіть не в тому, що не можна розповідати про всі секрети сюжету. Виявляється, актори дізнавалися про продовження історії тільки перед зйомками чергової серії.

Нагадаємо, що Українська " Катя Пушкарьова "розповіла, на що пішла заради ролі:"внутрішня близькість". Актриса розповіла, як отримала роль

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері помістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні.

Як повідомляв Знай.ua, Лілія Ребрик показала ідеальну фігуру в 40 років: розрізи майже показали все найпікантніше.