Стало відомо про те, що відома українська співачка Ольга Полякова стане зірковим гостем на грандіозному шоу "Співають всі". Чим буде дивувати голосиста блондинка.

У суботу, 11 вересня, о 21:00, глядачі каналу "Україна" побачать третій випуск масштабного талант-шоу "Співають всі!". Згідно з правилами проекту, його учасникам необхідно виступити на сцені так, щоб якомога більше членів журі встали і почали підспівувати. Однак це завдання не з легких, адже кожен музичний експерт має свої переваги. На знімальному майданчику каналу "Україна" популярна співачка Оля Полякова розповіла, як оцінюватиме конкурсантів.

Співають всі, фото: Instagram
Співають всі, фото: Instagram

Як відомо, в кожному випуску шоу з'являється не тільки постійна сотка експертів, але, і одна суперзірка, яка займає місце разом з капітаном команди Наталією Могилевською. У майбутньому випуску гостем стане Оля Полякова.

Оля розповіла, що сама пройшла важкий шлях до своєї популярності, тому буде поблажливим суддею.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Я з власного досвіду знаю, що таке артистичні невдачі, коли ти береш участь у десятках конкурсів і нічого не отримуєш. Знаю, що таке 15 років битися в двері шоу-бізнесу, коли вони ніяк не відкриваються. Тому я не можу судити артистів строго", - розповідає співачка Оля Полякова.

Співають всі, фото: Instagram
Співають всі, фото: Instagram

Артистка також зазначила, що незважаючи на те, що вони зовні впевнені, в душі все одно всі вразливі, і гострі коментарі можуть сильно поранити. У шоу "Співають всі", від телеканалу "Україна", вона стала "добрим поліцейським", адже, вважає, що кожен має на свій шанс, а глядач потім вже вирішуватиме - талановитий він, або ж ні.

Нагадаємо, Оля Полякова заговорила про відкритий шлюб: практикують "походи наліво"

Як повідомляв Знай.ua, скандальний Моргенштерн у білій сукні вийшов заміж за свою дружину: "З нею тільки заради грошей"

Знай.ua писав, Оля Полякова вилупилася з кокона і перетворилася на метелика: "Сяду жопкой на квіточку"