Популярна українська телеведуча, головна зірка програми "Аферисти в сітях" і дружина колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь продовжує активно вести свою сторінку в мережі Instagram. Тут за нею стежать понад 322 тисячі людей.

Цього разу телеведуча повідомила своїм шанувальникам, що серед тих, хто просить у неї допомоги, як у журналіста-розслідувача, є дуже дивні "персонажі".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Колір болю (цвет боли темный - ред.). Сьогодні мені написав колір болю. Таки-так", - пише телеведуча. Також до публікації ведуча прикріпила скріншот листування в мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Такі пригоди з Оленою-Крістіною Лебідь трапляються не вперше. Нещодавно телеведуча в незвичайному образі увірвалася в стрічку Instagram і дуже здивувала своїх шанувальників. На фотографіях артистка позує в екстравагантному вигляді міфічної ельфійки.

Олена врахувала всі нюанси і зуміла створити ідеальний косплей чарівного персонажа багатьох казок і фільмів: гострі вушка, яскраві зелені очі, корона на голові і відповідний костюм - тільки білих довгого волосся не вистачає.

Раніше повідомляли, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала, на що здатні її довгі ніжки: "Переплутала педалі".

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь показала свою слабкість, Розенко не оцінить: "Твердий Віталік".

Знай.uа писав, Олена-Крістіна Лебідь показала "рольові ігри" з Розенком: "Бойовий ельф".