Популярна українська співачка, колишня солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська продовжує привертати увагу шанувальників до того, що у неї відбувається в особистому житті. Нещодавно Слава розповіла про те, що її пов'язує з колишніми чоловіками, а також про почуття, які люди називають коханням.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Слави Камінської в мережі Instagram.

Слава Камінська, кадр з відео
Слава Камінська, кадр з відео

"Нещодавно натрапила на пост у фб, де заголовком була фраза "після кохання не буває дружби". А чи було кохання? Звичайно, що все індивідуально і максимально так, як ми це бачимо, або хочемо бачити!

Особисто для мене дуже дивно залишатися ворогами після тих почуттів, заради яких ми живемо. Всі ми гості в житті один одного і на мій погляд потрібно цінувати кожну секунду, коли гормони роблять тебе щасливим саме в цей момент і саме з цією людиною.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Можливо я дитина розлучення, свою реальність бачу інакше, але ж поважати, цінувати, кохати - це не особливий дар, а базова опція, яка залежить лише тільки від нашого рішення! Любила? Так! Ненавиділа? Так! Ці етапи після розставання проходять багато, але навіщо зациклюватися, коли можна далі продовжувати шукати?

І знаходити! І залишатися вдячним! Ми самі малюємо своє "правильно" і "неправильно", "боляче"і "боляче, але не нам". Реально - це наш вибір! Кохання робить нас кращою версією себе! За 37 років, по-справжньому, я любила трьох чоловіків:) перше кохання, яке прийшла раптово) в 18) ці почуття, ніколи не зникнуть з моєї пам'яті, хоча цієї людини вже немає в живих. Пам'ятаю дуже болючі розставання, бажання довести, що я зможу бути тією, "яку ти даремно втратив". І так воно і вийшло. Я стала тим, ким є!

Після я дуже любила батька своїх дітей і до чього часу, незважаючи на біль, який довелося пережити, кохаю його, тому, що саме ця людина зробила мене матір'ю двох чудових малюків! Ми могли б потопати в образах і обходити один одного десятими дорогами, але який в цьому сенс, якщо завдяки нашим почуттям, на той момент, ми пізнали безумовне кохання наших дітей!

Ну і ще одне))) Тут таємниця покрита мороком і історія не закінчена. Мораль цієї байки така...)))) спочатку виникає дружба, а потім кохання) і банальна фраза ТП "я в моменті" реально котирується. Живи сьогодні!", - пише Слава Камінська.

Публікація Cлави Камінської, скріншот: Instagram
Публікація Cлави Камінської, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Слава Камінська розсекретила "кулачні бої" в групі "НеАнгели": "Ми не були подругами".

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров перетворився на лихого діджея заради Аліни Гросу і віри Кекелії: "Зібрембо увійшов в чат".

Знай.uа писав, Віктор Павлік на залізному коні нагадав часи "Шикидим": молодою дружиною тоді й не пахло.