Відома секс-символка, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно дівчина повернулася з Лос-Анджелеса, де гостювала у кращої подруги, продовжуючи виставляти фото і відео своїх пригод.

Так, красуня опублікувала серію кадрів в просторих світлих апартаментах, готуючись до вечірнього променаду. Знаменитість приміряла лише довге облягаюче плаття чорного кольору з глибоким декольте, а світле волосся зібрала назад.

Інтернет-зірка показала свою апетитну вечерю і не приховувала пишних форм, а також зізналася, що вбрання для вечора підібрала для неї бабуся.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Особисте життя красуня зберігає за сімома замками, показуючи лише пухнастих друзів - золотистих ретриверів Соника і Броуді.

Шанувальники часто цікавляться у Даніель, чи справжні у інтернет-знаменитості груди. Сама зірка стверджує, що такими формами її нагородила природа, проте бути їх власницею зовсім не так просто, як здається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даніель Айяла "вигуляла" 10-й розмір посеред великого міста

Також знаменитість показала, що витворяє в спальні

А ще Даніель Айяла помилувалася заходом сонця в тоненькій маєчці