Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно продовжує свою творчу діяльність в Росії, поділилася кадрами з концерту в Одесі. Співачка подякувала українцям за теплий прийом.

Ані Лорак має багатомільйонну армію шанувальників, тому часто намагається тішити їх новими хітами, красивими знімками або ж цікавими подробицями з творчого та особистого життя. Цього разу у своєму Instagram, де за нею стежить 7 мільйонів людей, співачка поділилася кадрами з виступу в Одесі.

Концерт Ані Лорак в Одесі, скріншот
Концерт Ані Лорак в Одесі, скріншот


Ані Лорак зазначила, що цей концерт вдався на славу і він надовго залишиться в її пам'яті. Також вона подякувала всім шанувальникам, які приїхали на її концерт з різних куточків України.

Концерт Ані Лорак в Одесі, скріншот
Концерт Ані Лорак в Одесі, скріншот

"Бувають такі дивовижні зустрічі, які назавжди залишають слід у пам'яті ❤️ Такими були наші концерти в Одесі. Ви прилетіли з різних куточків України, щоб оточити мене своєю теплотою і любов'ю, подарувавши незабутні емоції. Ми пов'язані невидимою ниткою під назвою музика☺️ я щаслива жити і творити з вами в один час, мої особливі і нескінченно улюблені глядачі", — зазначила Ані Лорак.

Концерт Ані Лорак в Одесі, скріншот
Концерт Ані Лорак в Одесі, скріншот

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що Ані Лорак в обіймах Філіпа Кіркорова забула про рідну Україну: "яскраві моменти". Співачка розмістила фото з міжнародного конкурсу в Росії

Як повідомляв портал Знай.uа , Ані Лорак показала давню любов з Сергієм Лазарєвим: .

Також Знай.uа писав, що розповніла Ані Лорак зробила це з Сергієм Лазарєвим: Філіп Кіркоров позаздрить.