Відома українська співачка, акторка, а також колишня солістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер (Грановська), любить радувати шанувальників різними публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч людей.

Цього разу 39-річна артистка розмістила спокусливі фотографії в кольоровому і чорно-білому варіанті, які дозволяють насолодитися всіма вигинами фігури і пишними формами співачки.

У кадрі Надія позує в українському полі, в обіймах маленьких колосків. На артистці практично немає одягу, лише боді молочного кольору приховує головні частини тіла. Образ Надія доповнила симпатичними босоніжками на шпильці.

"Le Provence..." - написала Надія під знімками.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Користувачі соцмережі активно прокоментували нові знімки співачки і зазначили, що її фото несе якийсь інший сенс, ніж просто кадри в полі. За словами підписників, тіло надії схоже на виявлений труп.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Надія Мейхер послала сигнал "в космос" своїми персиками: навіть Марс збудився

Нагадаємо, що Надія Мейхер показала свою "темну сторону": навіть Костянтин Меладзе не підозрював

Як повідомляв Знай.uа, Віагра дає про себе знати: Надя Мейхер згадала минуле і здивувала новим талантом

Також портал Знай.uа писав, що Надія Мейхер "відкрила" душу бездонним декольте: потонути можна