Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Леся Нікітюк засвітила "приманку" для чоловіків

Леся опублікувала знімок, де вона у вечірній сукні з відкритими плечима і декольте і темних окулярах стоїть і дивиться в камеру. Образ доповнює шаурма в її правій руці.

Євген і Ксенія Кошові, instagram.com/evgenii.koshevoi
Євген і Ксенія Кошові, instagram.com/evgenii.koshevoi

Євген Кошовий "змусив" Потапа змінити образ брутального репера на фатальну блондинку

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Потап розмістив фото зі зйомок шоу "Ліга сміху" - гумористичного проєкту, який транслюють телеканалі 1+1, А створили його за участю коміків зі "студії Квартал 95". Суть проста: учасники битимуться один з одним в мистецтві смішити людей.

Бійка, скріншот з відео
Бійка, скріншот з відео

Пляшкою по голові: натовп бешкетників влаштував лихі 90-ті в супермаркеті на очах у охоронців

У Дніпропетровській області в місті Марганець в супермаркеті АТБ сталася бійка. Там двоє чоловіків жорстоко побили покупця пляшками по голові. На опублікованому відео видно, що чоловіки накинулися на покупця, повалили його на підлогу і били пляшками по голові.

Володимир Дантес, фото з Instagram
Володимир Дантес, фото з Instagram

Володимира Дантеса ледь не "розірвали" фанатки під носом у Наді Дорофєєвої

Навіть, незважаючи на те, що Володимир Дантес вже досить довгий час одружений на Надії Дорофєєвої він викликає не аби який інтерес у дівчат. Так, на цей раз на своїй сторінці в Instagram в розділі stories артист поділився коротеньким відео на якому фанатки обговорювали його.

Настя Приходько, instagram.com/prykhodko_official
Настя Приходько, instagram.com/prykhodko_official

Анастасія Приходько розлютилася на чоловіка через річницю вінчання

Співачка вирішила влаштувати сюрприз для чоловіка і приготувати його улюблені страви. Про це Анастасія Приходько розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч читачів. Правда, за словами Анастасії Приходько, її чоловік швидше за все забув про цю важливу дату.

Спека, фото: Unian
Спека, фото: Unian

+ 50 за бортом: градусник видав температуру апокаліпсису - не виживе ніхто

Через сильну спеку в Сполучених Штатах Америки зафіксували черговий температурний рекорд. Зазначимо, що в Національному парку Долина Смерті в Каліфорнії метеостанція містечка Фернесс-Крік зафіксувала денний максимум температури, який становив до +50.0°C.