Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує закулісся особистого і творчого життя.

9 вересня знаменитість оголосив шанувальникам радісну новину - гурт "DZIDZIO" святкує своє 12-річчя. З нагоди дня народження артист виставив яскравий кадр, де позував зі своєю командою, примірявши схожі яскраво-сині вбрання-оверсайз.

Так, виконавці стояли біля блискучого фотофона, а пост доповнював хіт групи "Банда-банда".

Варто відзначити, що гурт "DZIDZIO" був заснований ще в 2009 році, в місті Новояворівськ Львівської області, за підтримки Андрія Кузьменка. Перший успіх музикантам приніс кавер на композицію "Старі фотографії" Кузьми Скрябіна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Сьогодні групі DZIDZIO 12 років!!!

Дякуємо вам за те, що ви з нами❤️"

Фолловери почали вітати гурт: "❤️вітаю вас!🔥 Малого і мій улюблений класний гурт))) розвивайтесь і ростіть.", "Мої вітання🎉🎉🎉🎉", "Вітання, ви круті🔥🔥🔥", "Вітаю , нехай вам щастить та будьте і надалі такими чудовими 🥰❤️", "🎉🎉🎉🥳🥳🥳🤗🤗🤗Вітаннячка!!! Шоби сь тішили нас ще многії літа!!!❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Slavia розкрила таємницю, про яку не говорила в шлюбі з Дзідзьо

А ще співачка Slavia з'явилася на людях з красенем після розлучення з Дзідзьо