Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує моменти особистого життя і дає уроки етикету.

Нещодавно знаменитість запустила рубрику під хештегом #етикетзфреймут, де вчить всіх бажаючих хорошим манерам за допомогою коротеньких відео.

Цього разу артистка показала, як правильно сервірувати стіл, сидячи в одному із закладів столиці. Так, зірка видала, що ставити напій завжди варто справа, а кошик з хлібом - зліва.

Ольга наочно показала, як варто складати пальці на руках, щоб не забути її урок - у вигляді англійських букв "b" і "d", які будуть означати bread (хліб) і drink (напій) відповідно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як правильно сервірувати?

Напої зліва, а хлібна тарілка справа?

Ні, ні, ні!

Підіймаємо руки, складаємо пальці ост так👌.

Дивимося - ліва рука показує англійську літеру “b”, права - “d”. B - bread, хліб. d - drink, напій.

Отже, хлібна тарілка - зліва, склянки сервіруємо справа."

Фолловери не пройшли повз:"Wooow, ніколи б сама не здогадалась👏Шпаргалка в руках🙌", "Дуже хороше подання😌 Ці знаки "b", "d" закарбуються тепер асоціаціями у пам'яті 🙂", "Яка чудова😍", "Дуже корисна порада!!! Дякую! Ваші поради дають змогу почуватись більш впевнено та вишукано!".