Відома українська гумористка і актриса "Кварталу 95" Олена Кравець не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 62 - тисяч чоловік.

Зовсім недавно знаменитість вийшла зі "сплячки", самостійно зізнавшись, що перебувала в тривалій перерві поза урочистих заходів та іншого. Вона опинилася в квітковій сукні на демонстрації нового "сезону" Dior.

Олена Кравець, фото: Instagram
Олена Кравець, фото: Instagram

А зараз один зі знімків Олени Кравець опинився на офіційному акаунті "Кварталу 95".

"Коли літо в душі - все можливо!☀️ А зарядитися літнім настроєм можна з новим "Вечірнім Кварталом", прем'єра якого вже цієї суботи, о 20:20, на 1+1!",- йдеться в публікації.

Шикарна гумористка злегка нахилила голову на бік, дивлячись прямо в об'єктив камери з посмішкою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото зі сторінки Олени Кравець
Фото зі сторінки Олени Кравець

"🔥 🔥 🔥красуня", "ви супер. Привіт з Казахстану", "Оленка, ви красуня", "Розумничка", "Олена... прекрасний...😍", "Красива квіточка", "Невже ми будемо ігнорувати той факт, що я найкрасивіша жінка в світі?😭😒😒😒", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Жіночого кварталу" змусила чоловіка залізти у воду посеред осені: "Море по коліно"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з "Кварталу 95" вийшла зі "сплячки", щоб залізти в квіти: "Залишив у пам'яті"

Знай.ua писав, Олена Кравець тепло підтримала Настю Оруджеву з кварталу перед участю в "Танцях з зірками": "Мої пташки"