Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона чоловік.

Зовсім недавно Олексій разом з Позитивом, Настею Каменських і Надею Дорофєєвої втілював образ всесвітньо відомої шведської поп-групи ABBA, а перед цим і зовнішність Шурика з легендарних фільмів Гайдая. А зараз зіркова журналістка телевізійного шоу "Життя відомих людей" Катерина Король заявила про вихід нового цікавого інтерв'ю з Олексієм Потапенком.

Потап і кошовий, фото з Instagram
Потап і кошовий, фото з Instagram

"В 36 школі, і у мене були перші класи, сьомі класи, п'яті класи, одинадцяті класи. І всі вони дуже любили зі мною, зі мною цікаво. Я люблю, якщо займаєшся чимось, потрібно займатися з душею", - говорить Олексій Потапенко, повільно гуляючи по Києву і розповідаю свою історію.

Адже раніше Потап був учителем фізкультури.

А ось Катерина Король написала під фрагментом інтерв'ю наступне: "Це буде дуже несподіване інтерв'ю з моїм, не побоюся цього слова, другом❤️ @realpotap".

Випуск очікується в п'ятницю, з ранку.

Олексій Потапенко, скріншот: Instagram Stories
Олексій Потапенко, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Настя Каменських в халатику сумує за найголовнішим, поки Потап далеко: "Треба 8 разів на день"

Як повідомляв "Знай.ua", нафарбований Потап у жіночій перуці вразив Настю Каменських: серйозна робота

Знай.ua писав, Настя Каменських в екстремальному міні переплюнула Олю Полякову: Потап з дому вижене