Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram, де за ним стежить більше 50 тисяч чоловік.

Цього разу Арсен розмістив зворушливе відео, на якому він разом зі своєю дружиною Антоніною, вітає друга сім'ї Євгена з днем народження.

У кадрі зіркова пара стоїть на НСК "Олімпійському" і урочисто бажає чоловікові всього найкращого. З нагоди свята, Тоня вирішила озвучити побажання на весь стадіон і проспівала своїм прекрасним голосом: "Многая літа". Арсен знімав всю дію з боку, показуючи ошатний образ співачки - біло-блакитний костюм з орнаментом і яскраві жовті кросівки.

"Женька, я вітаю тебе з днем народження. Ти дуже хороша людина, добра і відповідальна. Нехай у тебе буде все чікі-піки", - сказала Тоня на відео.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко змусила маленьку доньку показувати вирваний зуб: "Чекаємо фею, тато"

Нагадаємо, що дочь Ніни Матвієнко Тоня зізналася, як на неї "навалилася" криза середнього віку: навіть Мірзоян не міг допомогти

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко "романтичну вечерю" з кабачків, чоловікам на замітку: "Урізноманітнимо"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян забув про Тоню Матвієнко через важливіші справи: "Е*ніть чимось"