Стало відомо, що телеканал "Україна" почав роботу над другим сезоном масштабного і таємного шоу "Маска".

Творці проекту вже встигли представити найдорожчого персонажа-Робота. Для його розробки навіть залучили спеціалізовану українську компанію. Зростання Робота 2,4 метра, костюм не сильно важкий, але артист не зможе самостійно в нього залізти.

Шоу "Маска", фото: Instagram
Шоу "Маска", фото: Instagram

А ще в другому сезоні з'явиться "найсексуальніша маска проекту", за словами творців, — суперечлива і загадкова Винова Краля. Але зараз мова піде про третього персонажа — Спірного Скандалу (жіночої статі), яку на відео представили 9 вересня 2021 року.

"Вона відчуває себе справжньою зіркою. Вона обожнює спалахи фотокамер і завжди готова позувати🔥 маєте припущення, хто може ховатися в цьому незвичайному костюмі? Діліться в коментарях👇", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шоу "Маска", фото: Instagram
Шоу "Маска", фото: Instagram

"Тіна Кароль або Ліда Лі", "Така мініатюрна, як Катерина Кухар, поки більше здогадок немає. Подивимося виступи, почуємо підказки, можливо, здогадаємося...", "Було б нерозумно, напевно, будь це Кароль", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, на шоу "Маска" з'явиться Білий тигр з Червоної книги: всередині костюма так жарко, що можна схуднути

Як повідомляв "Знай.ua", на шоу "Маска" вибрали найсексуальніше обличчя: "Губи і вилиці створювали феї"

Знай.ua писав, "Пікова дама" увірвалася на шоу "Маска": фанати підозрюють Олю Полякову