Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнерка Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників новим знімком в Instagram.

Нещодавно знаменитість опублікувала кадр зі свіжої фотосесії, примірявши несподіваний образ. Так, артистка з'явилася перед камерами фотостудії лише в чорному облягаючому боді з довгими рукавами і принтом, а також масивних білосніжних кросівках.

Зірка "доповнила" своє стильне вбрання аксесуарами у вигляді масивного срібного ланцюга і поясної сумки, а також яскравим макіяжем з акцентом на очах.

При цьому виконавиця прийняла досить пікантну позу, грайливо присівши на носочках, демонструючи струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Єдині наші обмеження - ті, що живуть в нашому розумі. 🤍"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Соню компліментами: "для мене балет завжди був загадкою😮 🔥", " красуня наша!❤ ️ ", "Шикарна 😍 Крашиха ♥ ️ ️ ️ я закохалася Вай", " Вау яке фото!😍 🔥 😼 ", "Розкішна👌"," гордість батьків❤️🔥❤️","наша красуняяяяя".