Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік зрідка радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч передплатників.

Як відомо, син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам, на наступний день після свята його дружини, 15 червня. Подружня пара іноді ділиться подробицями буднів щасливих батьків і новинами з життя малюка.

У Віктора є традиція - по четвергах вибиратися з дому в лазню, де він має можливість відпочити і оздоровитися, а заодно і трохи відволіктися від сімейного життя. Цього разу Віктор за звичаєм відправився на свій банний день і розмістив в Insta Stories відповідний короткий ролик з чудесного місця, яким він насолоджується на самоті.

"Всім привіт. Сьогодні четверг, а що це означає? - Правильно, це означає що сьогодні банний день. Ви подивіться яка краса. Що у нас тут... Річка, прекрасна лазня, холодна вода. Будьте здорові, всім щастя", - сказав Віктор на відео.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали про те, що 55-річний Віктор Павлік перевтілився в мрію всіх жінок: "Коханий"

Нагадаємо, Катерина Репяхова "зліпила" з Віктора Павлика ідеального чоловіка: "Велика підтримка"

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік на залізному коні нагадав часи "Шикидим": молодою дружиною тоді й не пахло

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова розцвіла після пологів на радість Віктору Павлику: "Не впізнати"