З'явилася інформація, що актор Арт Метрано, всіма відомий за роллю капітана Маузера у двох частинах "Поліцейської академії", помер на 85-му році життя.

Помер американський комік, як повідомляється, ще два дні тому - 8 вересня 2021 року. Він помер у власному будинку, місто Авентура, штат Флорида. Але причина смерті Арта Метрано не опублiкована. Про це громадськості розповів його син Гаррі (THR), стверджуючи, що знаменитість пішов з життя з природних причин.

Маріон Ремсі з "Поліцейської академії", фото: Getty Images
Маріон Ремсі з "Поліцейської академії", фото: Getty Images

"Він був і завжди буде найкрутішим людиною, якого я знаю. Я ніколи не зустрічав людини, який подолав би більше негараздів, ніж він", - заявив його дитина.

Арт Метрано, фото: Twitter
Арт Метрано, фото: Twitter

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Давно відомо, що ще в 1989 році, на піку своєї кар'єри Арт Метран отримав серйозну травму хребта. Через це ноги виявилися паралізованими, але подібне не зупинило актора, який продовжив професійну діяльність і створив театральне шоу "Випадкова комедія Метран", виступаючи в інвалідному візку.

У зйомках "капітан Маузер" брав участь аж до 2001 року. Останніми проектами в фільмографії стали: картина "Захоплення Стелли" і серіали "Нас п'ятеро" і "Надія Чикаго".

Нагадаємо, Алла Пугачова втратила близьку людину, йому було лише 60: "Тебе буде не вистачати мені"

Як повідомляв "Знай.ua", помер геніальний Жан-Поль Бельмондо

Знай.ua писав, помер Герой України Олександр Петраковський: 7 років лікарі боролися за його життя після травми в бою