Чоловік відомої російської співачки з українським корінням Наташі Корольової, танцюрист і стриптизер Сергій Глушко (Тарзан), частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 200 тисяч чоловік.

У якийсь момент чоловік просто здивував усіх - він, як виявляється, шикарний художник. За останні півроку Сергій виклав понад 10 красивих картин. Він малював сина, Архипа Глушка, яскравих невідомих персонажів, тещу і Наташу Корольову (навіть кілька разів).

Сергій Глушко, фото: Instagram
Сергій Глушко, фото: Instagram

"А ось до речі моє творіння😀 часів студентсько-курсанських)))", - писав Тарзан, опублікувавши фотографію з приятелем і своєю картиною голої жінки.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А потім він виклав знімок з новою картиною-африканської дівчини з незвичайною зовнішністю.

"Цій гордій дівчинці 3 дні)", - вказав Сергій Глушко у підписі до публікації.

Тарзан, instagram.com/tarzan___official
Тарзан, instagram.com/tarzan___official

"А я - вірю: якщо людина талановита-то у всьому!👌", "А я вже не вірю) покажи відео як малюєш?)", "Сергій, звідки сили черпаєш? Шедевр за шедевром🔥 👏... Просто фантастика👍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Наташа Корольова розповіла, як Ігор Ніколаєв створив пісню "3 вересня": "Особлива історія"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Наташі Корольової Тарзан схопився за мікрофон і зганьбився: "Краще б стриптиз танцював"

Знай.ua писав, чоловік Наташі Корольової Тарзан вирішив повипендрюватися в одних трусах: "Дідусь вже"