Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 55-річна знаменитість опублікувала серію кадрів, з'явившись перед камерою в вбранні власного бренду одягу.

Так, артистка приміряла довгу сукню з поясом, суцільно прикрашену принтом калини і маленьких хатинок. Зірка розпустила довге світле волосся і доповнила патріотичний образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах, ніжно посміхаючись на камеру.

Ольга зворушливо привітала аудиторію з Днем краси 9 вересня, побажавши якомога більше її в життях своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З міжнародним днем краси, друзі!

Нехай її буде більше в нашому житті! ❤️"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Сумську компліментами:" Чарівниця наша😍 😍 🌹 🌹 🌹"," чарівна❤️❤️❤️", " вітаю найкрасивішу!", "Зі святом вас дорога Ольга В'ячеславівна. Богиня наша❤️❤️❤️", " Просто шикарно 🔥", "🥰🌼🥰🌼🥰🌼🥰🌼🥰🌼🥰🌼❣️💋💯💯💯💯!!! Найкрасивіша і шикарна жінка - це Олечка Сумська!!!!!!", "Спасибі, Ольга, що ви є і несете нам красу, доброту, мудрість! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️".