Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість поділився кумедним роликом, примірявши незвичайний образ для зйомок в рекламі.

Так, артист приміряв вбрання Івана Грозного з кінокартини "Іван Васильович змінює професію" режисера Леоніда Гайдая. Шоумен бродив по білосніжному закладу в хутряній шапці і довгій рясі навіть попри досить теплу і сонячну погоду.

Водночас Максим продемонстрував ще й свою довгу бороду, періодично грізно дивлячись в кадр.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фолловери почали коментувати відео Максима Галкіна і навіть жартувати: "На батьківські збори намилилися?!?! 😂 😂 😂 ", "Погляд чимось Нагієва нагадав! 😆 ", "Все 😂 треба в цьому образі в замку жити ! Так постійно ходити і програми вести !", "ЦАР ! Батюшки-справжній цар ! 😍😍😍😂😂😂😂😂😂", "Максим, вам треба зніматися в кіно.Історичні образи, це ваше.", "От не можу визначитися, Максим: ви тут як Федеріко Феліні, або все ж претендент на Оскар?", "Шикарний�😆�".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.