Відомий український модельєр і дизайнер Андре Тан розповів українкам, як бути модною і стильною цієї осені.
Про це Андре Тан розповів на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить 270 тисяч осіб.
Андре Тан розповів, що в сезоні осінь-зима буде актуальною елегантна розкіш. У своїй колекції він поекспериментував, закликаючи українців бути сміливішими.

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана

У цьому сезоні модницям не обійтися без ділової сорочки, в строгу смужку. Вона додасть образу романтичності і позначить межі для оточуючих. Також варто придбати восени жакет-трансформер. Деталь, яка відстібається можна поєднувати з виробом-напарником, тільки в іншому кольорі.

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана


У сезоні осінь-зима 21\22 класичний принт клітка і гусяча лапка буде, як ніколи актуальний. Сміливі модниці можуть звернути увагу на принт пітон, а також вироби з гладкої екошкіри.

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана


"Серед аксесуарів колекції - головні убори, трикотажні шапки і рукавички з айдентикою бренду. В аксесуарну групу увійшли ремені і сумки з екоматеріалу - пітон і крокодил, крос-боді з широким ременем, сумка на пояс і міні сумка-кулон — все, добре поєднується з кольорами і фактурами нової колекції", - розповів він.

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що Андре Тан згадав свою шкільну форму за часів СРСР-дизайном і не пахне:"що дали, те й носи". Чоловік розповів про шкільну форму, а також згадав своє дитинство

Як повідомляє портал Знай.ua Андре Тан показав ідеальний літній одяг: "не маєте права виходити з дому"

Також Знай.ua писав, що Андре Тан на всю країну розповів подробиці розлучення з дружиною: просто закінчилася любов