Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів, взявши участь у свіжій фотосесії.

Так, артистка приміряла лише піжаму, що складається з міні-шорт сірого кольору і майки на тонких бретелях з глибоким декольте, лежачи на простирадлах і милуючись сонячними променями. Зірка грайливо продемонструвала струнку фігуру, лежачи на животі, а на деяких знімках навіть облизала білосніжну троянду.

Виконавиця зізналася, що захоплюється талантом людей, які можуть рано і марно радіти чому-небудь.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Захоплююся таланту деяких так рано і марно радіти"

instagram.com/da_astafieva/

Фолловери не пройшли повз і почали засипати Дашу Астаф'єву компліментами: "Респект фотографу, вміє передати весь настрій характер жіночність сексуальність...", "Прекрасна🥰 👏 🏼", "Цей погляд ...", "Фото🔥витвір мистецтва ❤️жіночності🌺", "🔥 🔥 🔥як завжди-шикарна!!!!", "Шикарна жінка😍", " смачно😍", " неземна!💙💙💙".