Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Подалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Напередодні довгоочікуваних вихідних, Марічка вирішила поділитися своєю добіркою фільмів для перегляду всією сім'єю. Судячи з публікації, телеведуча віддає перевагу комедіям, які вона може подивитися разом зі своїми дітьми. Знаменитість дала власні рекомендації та описи до фільмів.

"Перед вихідними 😀 - наші топ-5 сімейних стрічок: 1.Пастка для батьків 2.Коко 3.Сім'я за хвилину 4.Александер і жахливий, безрадісний, лажовий день 5.Як Майк", - написала Марічка Падалко.

Під публікацією Марічка зізналася, що готувала цю добірку для журналу, а заодно і вирішила порадувати своїх шанувальників. Також, вона заявила, що на фото повинна була бути її сім'я, але як написала Марічка, "Підлітки - вони такі". З явним сарказмом, вона подякувала діточок за те, що хоч фільми вони все ще з нею дивляться.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Марічка Падалко видала цифру, якої боїться кожна жінка: ні за що не вгадаєте

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко розсекретила як в 45 виглядати на 25: "Уколи не колю"

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко на підвіконні перетворилася на семикласницю: "Дуже теплі..."