Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 718 тисяч чоловік.

Цього разу 55-річна знаменитість розмістила чарівну фотографію в Insta Stories. Як відомо, Ольга бере участь у багатьох шоу, виступає на сцені театрів і радує шанувальників захоплюючими ролями в серіалах і фільмах. Своїм новим знімком Ольга заітригувала підписників, судячи з образу, акторка явно готується до нового проекту.

Наряд у Ольги ну дуже яскравий, червоний колір їй до лиця. Зачіску артистка вибрала теж цікаву, коса вздовж всієї голови дуже нагадує звичний образ відомої політичної діячки - Юлії Тимошенко, саме таким укладанням волосся депутатка запам'яталася українцям ще багато років тому.

скріншот з Insta Stories

На наступному кадрі Оля позує з політичною діячкою і радницею колишнього Президента України Віктора Ющенка - Валентиною Руденко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що нестаріюча Ольга Сумська вразила натуральною красою в калиновій сукні: "Чарівниця"

Нагадаємо, Ользі Сумській довелося тікати від ненаситного Віталія Борисюка: гнався в одних трусах

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська прибралася в "віконні рами": готова на все заради краси

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська показала купання у ванній прямо на камеру: шаманка якась