Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля часто демонструє моменти зі свого особистого життя, присвячуючи підписників в подробиці буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі. Цього разу артистка розмістила кумедний короткий ролик для шанувальників в Insta Stories, на якому вона насолоджується апетитний ріжком морозива і сонячною погодою.

скріншот з Insta Stories

Також, Оля заявляє, що готує масштабний розіграш, де підписники, які беруть участь, зможуть забрати свої призи, виконавши пару умов. Всі вимоги артистка розмістила на новому акаунті в Instagram, на який залишила посилання. Ось такі подарунки Оля готує своїй аудиторії: 2,500 тисячі доларів, відпочинок в Італії і останню модель айфона.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська похвалилася поповненням у родині: "Я помилялася..."

Нагадаємо, заміжня Оля Цибульська викликала фурор у весільній сукні: "Знову?". Пишногруда співачка показала ексклюзивне фото.

Як повідомляв Знай.uа, заміжня Оля Цибульська роздяглася і видала все: "Закохалася...". Зірка зі щасливим обличчям вийшла з процедури.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська поскаржилася, що роки беруть своє: "Коханець - квашений огірок". Артистка робить все, щоб тримати себе у формі.