"Ощадбанк", фото: Знай.uа
"Ощадбанк", фото: Знай.uа

Пенсіонерам доплатять по 400 гривень з 1 жовтня, але пощастить не всім

Українцям знову нагадали про жовтневе підвищення пенсій. Торкнеться воно, на жаль, далеко не всіх пенсіонерів. Кому і чого очікувати вже наступного місяця. Справа в тому, що з 1 жовтня поточного року буде збільшено пенсію для цілого ряду пенсіонерів. Торкнеться така індексація тих українців, які вже досягли віку 75 років.

Обмін валют, знай.юа
Обмін валют, знай.юа

Курс валют 11 вересня протягне руку допомоги гривні, поки долар і євро в "нокауті"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні, 11-12 вересня 2021 року. Курс долара в порівнянні з показниками в четвер, 9 вересня, трохи виріс в ціні і тепер становить 26,72 гривень. Офіційні курси валют встановлено на такому рівні: 1 долар США – 26,7264 гривень; 1 євро – 31,624 гривня.

Павло Зібров, кадр з відео
Павло Зібров, кадр з відео

64-річний Павло Зібров ледь не засмоктав молоденьку Анну Трінчер: переплутав з дружиною

Народний артист України Павло Зібров, який раніше заявив, що його не запросили виступити на "Олімпійському", заспівав разом з молодою співачкою і акторкою Анною Трінчер. Анна опублікувала фотографію з артистом, на якій тягне до нього свої губи, намагаючись поцілувати.

У маршрутки відпало колесо, кадр з відео
У маршрутки відпало колесо, кадр з відео

Маршрутка метнула колесо на ходу, пасажири згадали всі молитви

У Полтаві у маршрутного автобуса під час руху на шаленій швидкості відлетіло колесо. Транспортний засіб на додачу рухався з гори, що ускладнювало ситуацію. Відповідне відео з'явилося в телеграм-каналі "Народний Ревізор". На кадрах видно, як машини "тікають" з дороги, якою мчить неконтрольована маршрутка, різко погойдуючись на різні боки.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska

Ольга Сумська спробувала себе в тілі Юлії Тимошенко

55-річна знаменитість розмістила чарівну фотографію в Insta Stories. Як відомо, Ольга бере участь у багатьох шоу, виступає на сцені театрів і радує шанувальників захоплюючими ролями в серіалах і фільмах. Своїм новим знімком Ольга заінтригувала підписників, судячи з образу, акторка явно готується до нового проєкту. Зачіску артистка вибрала теж цікаву, коса вздовж всієї голови дуже нагадує звичний образ відомої політичної діячки - Юлії Тимошенко.