Відомі репери, які ризикують отримати статус "скандальних" відзначилися вульгарною і хамською поведінкою в місті Дніпро. Хлопці зараз перебувають у турі в Україні. Вони вже кілька разів приїжджали до нас у гості, проте цього разу показали себе з далеко не з найкращого боку, що привернуло увагу громадськості.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Instagram-спільноти "Зірковий пил".

Хлопці приїхали в Дніпро, але з самого початку все пішло не так, як очікували фанати. Репери запізнилися на власний виступ, на вулиці була ніч, люди замерзли в очікуванні.

Публікація "Зірковий пил", скріншот: Instagram
Публікація "Зірковий пил", скріншот: Instagram

Navai, замість того щоб вже приступити до концерту, спокійно стояв осторонь і пив чай, потім сказав, що у нього болить горло і перші пісні навіть не намагався виконати. Було видно, що в такій поведінці більше пафосу, ніж поганого самопочуття.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після виступу артисти вирушили в ресторан, де їх побачила прихильниця і захопивши з собою подругу, підійшла сфотографуватися. Один з них відреагував на прохання: "Якщо хтось із вас сяде на обличчя моєму другові, то тоді буде фото".

Потім, на питання подруги, як звуть того, хто сказав це – HammAli або Navai, виконавець розлютився і почав грубити, зав'язалася перепалка. У підсумку розчаровані шанувальниці пішли ні з чим і були сильно засмучені: "Коротше, все це було дуже негарно. Здається, що вони такі хороші, пісні співають про жінок, страждають, ридають. А на ділі - сядь на обличчя".

Це вже не перший раз, коли співаючу парочку звинувачують в хамстві і негарній поведінці.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, пандемія - порожній звук? Одеса гуляє на концертах, поки лікарні переповнені інфікованими.

Як повідомляв Знай.uа, реперів HammAli & Navai обстріляли після концерту: за що напали на Громова і Бакірова.

Знай.uа писав, Melovin готується "посунути" Влада Яму на "Танці з зірками": зацінив навіть Юрій Горбунов.