Відома українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Зараз виконавиця з'явилася на відео після концерту, що пройшов у Житомирі (літня естрада Ракушка), 10 вересня 2021 року. Її зустріли фанати і подарували безліч подарунків, включаючи досить миле прикраса. Тіні вручили коробочку з милим колечком.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

"Воно робиться трохи більше, трохи менше. Його можна як би регулювати", - каже жінка, яка вручила Кароль це шикарне колечко.

Тіна Кароль розчулилася і навіть показала прикрасу своїй подрузі. Але потім, намагаючись його зняти, зіткнулася з невеликою проблемкою.

"А все! Не знімається! Зустріч з Тіною після концерту в Житомирі", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А на другому відео Тіна Кароль постала разом з конвертом. На ньому закріплені маски з написами і малюнками.

"Я все бачу, що написано. Очманіти, очманіти. Клас, я зніму обов'язково. Яка гарна історія, слухай. Спасибі, ти сама придумала?", - каже знаменитість.

Нагадаємо, Дан Балан з дитиною на руках зворушив копією Тіни Кароль: "Такі добрі очі"

Як повідомляв "Знай.ua", улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін показав, чого не вміють більшість батьків: "Можуть тільки мріяти"

Знай.ua писав, Тіна Кароль захотіла близькості, але не з Даном Баланом: "Тільки без обману"